2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Intézetünk
  • Munkatársaink
  • Tevékenységeink
  • Orvosoknak
  • Gyakori kérdések
  • Cikkek
  • Elérhetőségek
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 887-7901 | E-mail: info@ogk.hu
    Magas kontrasztú nézet

    2024-es cikkek

    Behajtás kizárólag betegszállítás esetén

    Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézetünk beruházási munkálatainak fokozódásával egyidejűleg szigorú közlekedési és parkolási rendet vezettünk be, annak érdekében, hogy kapacitásainkat optimalizáljuk.

    Forgalmirend-változás április 3-ától

    Tájékoztatjuk Önöket, hogy felújítási munkálatok miatt 2024. április 3-ától intézményünk területére gépjárművel történő behajtás az alábbiak szerint változik.

    Rangos nemzetközi tudományos elismerésben részesült az In Silico Biomechanikai Laboratórium

    A belgiumi székhelyű Materialise vállalat által meghirdetett Mimics Innovation Awards 2023 innovációs pályázatán intézetünk In Silico Biomechanikai Laboratóriuma (ISBL) II. helyezésnek megfelelő eredményt ért el.

    Belső útszakasz munkálatok március 26-án, 27-én és 28-án

    Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. március 26-án, 27-én és 28-án 08:00-18:00 között intézményünk parkolójában közműhálózat kiépítési munkálatokat végzünk.

    Parkolóhelyek jelentős csökkenése

    közműhálózati munkálatok miatt

    Női munkavállalóinkat köszöntöttük

    A Nemzetközi Nőnap alkalmából a köszönet jeléül mozilátogatást szerveztünk kolléganőinknek.

    Statikai mintavétel március 8-án

    Tájékoztatjuk, hogy kórházfejlesztési projektünk előkészítő munkálatainak keretében a Királyhágó utcai telephelyünk „A” épületének keleti homlokzatán tervezett próbavéséseket fogunk végezni.

    Parkolásirend-változás

    Közműfejlesztés indul március 6-án az Országos Gerincgyógyászati Központnál, emiatt ideiglenes változásra kell számítani a parkolóhelyek száma és elhelyezkedése tekintetében.

    Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj – Szavazzon ön is!

    A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat néhány éve azért hívták életre, hogy elismerésben részesülhessenek azon itthon praktizáló orvosok, akik gyógyító munkájukat kiemelt elhivatottsággal, rendkívüli odaadással és nagyfokú tudományos igényességgel végzik.

    Ápolni csak szívvel, lélekkel lehet

    Kossuth Zsuzsanna születésnapjának évfordulója, február 19. a Magyar Ápolók Napja. Alkalom arra, hogy kihangosítsuk a szó nélkül segítőket. Hogy legyen egy nap, amikor mi figyelünk rájuk.

    Minden harmadik magyar embernél diagnosztizálnak rákot élete során

    A február 4-én tartott rákellenes világnap célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét a betegséggel kapcsolatos prevenciós lehetőségekre és a korai, időben történő diagnózis fontosságára.

    A betegoktatás bizonyítottan javítja a terápiás eredményeket

    Tudományos vizsgálatok is igazolják, hogy a jól informált, egészségtudatos beteg lényegesen gyorsabban, eredményesebben gyógyul.

    Gerincferdülés: nagyon sok gyereket érint

    A köztudatban rengeteg tévhit övezi a gerincferdülést, ezért szakértőkkel igyekszünk tisztázni a legfontosabb kérdéseket.

    Nemzetközi In Silico szimpózium

    Tekintse meg In Silico Biomechanikai Laboratóriumunk alapításának ötéves jubileuma alkalmából szervezett szimpóziumról szóló filmünket!

    A pszichoterápia és a gyógyszeres kezelés ugyanolyan jelentőségű a mentális betegek ellátásában

    Az utóbbi években jelentős mértékben nőtt a szorongásos tünetekkel diagnosztizáltak száma, a 15 évesnél idősebb lakosság 7 %-a szenved depressziótól.