Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Gerincdeformitások kezelése

Intézetünkben mind a leggyakoribb deformitás, a gerincferdülés (szkoliózis), mind az egyéb veleszületett és szerzett, sokszor degeneratív kórkép talaján kialakuló gerincdeformitások kezelése felkészült szakember gárda feladata.

Általánosan jellemző e deformitásokra azok progresszív jellege, a műtét tehát sok esetben elkerülhetetlen. Ezt felismerve igyekszünk preventív jelleggel időben elvégezni a beavatkozást, mely így kisebb áldozattal és jobb kilátásokkal végezhető, esetleg közel panaszmentes emberen.

Az ilyen típusú gerincműtétek előkészítése, kivitelezése és a műtétet követő gondozás is komplex feladat, ezért intézetünkben speciális képesítést szerzett, tapasztalt szakemberek foglalkoznak a betegekkel.

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!