Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Betegélelmezés

Bent fekvő betegeink számára a korszerű táplálkozástudomány ismereteit felhasználva készítjük el heti étrendünket. Intézményünkben az OEP által finanszírozott pácienseinknek is módjuk van két menüből választani.

Egyedi igények esetén, külön térítéssel, emelt szintű étkezési lehetőséget biztosítunk pácienseink részére.

Ételeink a szezonális lehetőségekhez igazodóan, kizárólag friss alapanyagokból, a kórház korszerűen felszerelt konyhaüzemében készülnek, és névre szólóan, egyedi, hőtárolós tálcás tálalásban kerülnek ügyfeleinkhez. Konyhánkban nagy tapasztalattal rendelkező szakácsok készítik a főételeket, és azok nemcsak az egészséget támogató, gyógyulást segítő étkek, de ízletes fogások is.

A menüt képzett dietetikus szakemberünk állítja össze, az energiaszükséglet és a tápanyagok tudományosan megalapozott arányai szerint. Ételeink a makrotápanyagok (fehérje, szénhidrát, zsír), mellett nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat és rostokat is a szükséges arányban tartalmaznak.

Intézetünkben elsősorban mozgásszervi betegségekkel foglalkozunk, de természetesen biztosítani tudjuk a megfelelő ellátást azon ügyfeleinknek is, akiknek valamely egyéb kísérő betegség okán speciális étrendre, diétára van szükségük.

Tájékoztatás

Tisztelt Betegünk!

Az Országos Gerincgyógyászati Központ újrainduló járó- és fekvőbeteg ellátással kapcsolatos részletes tájékoztatója ITT érhető el.
Tisztelt Hozzátartozók!

A hatályos szabályok értelmében intézetünk nem COVID-os betegei 2021.05.24-től újra látogathatók. A látogatás szabályairól ITT tájékozódhatnak.

Betegbiztonsági protokollunkat ITT olvashatják el.Megértésüket és türelmüket köszönjük!