Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Munkatársaink


 

A magas színvonalú szolgáltatási kultúra megteremtésének érdekében az Országos Gerincgyógyászati Központban dolgozó orvosoknak és szakdolgozóknak a kiválasztásnál kétféle szempontnak is meg kell felelniük. Egyik a szaktudás, a professzionális teljesítmény, másik abba a szervezeti kultúrába való beilleszkedési képesség, amelyet intézményünk képvisel. Elvárás az udvarias viselkedés, az empátia, a jó kommunikáció és nem utolsósorban a türelem. Dolgozóinkat több fordulós felvételi keretében választjuk ki, és rendszeres továbbképzést biztosítunk számukra.

Intézményünk tevékenységének valódi jellegzetességét az adja, hogy a gerincgyógyászathoz kapcsolódó orvosszakmák nagy szaktudású, neves orvos-személyiségeit gyűjti csokorba.
Orvosaink kiváló szakmai képzettséggel, nagy gyakorlattal, elismertséggel rendelkező, a páciensek körében népszerű kollégák.

Valamennyi közreműködő munkatársunktól, asszisztensünktől, ügyfélszolgálati és ügyfélkapcsolati kollégánktól a megfelelő képzettségen túl elvárjuk az empátia- és segítőkészséget, a pontosságot, a rugalmasságot, a naprakész adminisztrációt.