Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Egészséges Hegyvidék Program

Idősek Egészségiskolája 

Az első, nagysikerű prezentációt 2013. október 16-án, több mint 70 érdeklődő előtt tartotta meg Dr. Ferenc Mária, a korosodó gerincet érintő problémákról. December 18-án pedig az időskori balesetek elkerülése volt a téma, erről Dr. Farkas Gábor traumatológus, ortopéd szakorvosunk tartott érdekes előadást. 2014 februárjában a mozgásszervi problémákkal foglalkoztunk: Dr. Szíjártó Katalin reumatológus szakorvos ismertette a publikummal a legfontosabb tudnivalókat.


   

A következő, márciusi előadásunkban Dr. Császár Noémivel az időskori életválságokat elemeztük ki és az őszi szemeszterben pedig Dr. Puhl Mária a korszerű radiológiai ismeretekbe nyújtott betekintést az érdeklődők számára. Majd novemberi előadásunkat a parkinson-kór szakértője, Dr. Német Rozália tartotta meg, betekintést nyújtva a betegséggel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókba.
 
  

Az év lezárásaként Dr. Somhegyi Annamária tartott előadást az időskori rendszeres mozgás jelentőségéről.
A 2015-ös év első előadásában, februárban, a krónikus fájdalom pszichoterápiás vonatkozásait ismerhettük meg Bagdi Petra előadásában. Dr. Jakab Gábor márciusi előadásában a Csontrikulás sebészeti kezeléséről beszélt az érdeklődőknek.

    

Újkéri Noémi árpilisi előadásában folytattuk a csontritkulással kapcsolatos ismertetésünket, melyben a lehetséges megelőzési módokról kaptunk ízelítőt.

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!