Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Panaszkezelés

Az Országos Gerincgyógyászati Központ számára kiemelt fontosságú, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal és kollégáink ügyintézésével. Működésünk során azonban előfordulhatnak olyan esetek, amikor legjobb szándékunk ellenére is véleményeltérés, panasz keletkezik.

Célunk, hogy az Ön és az Országos Gerincgyógyászati Központ közötti véleményeltéréseket, panaszos esetet gyorsan és mindkét fél számára megnyugtató módon rendezzük.

Kérjük, hogy panaszát, véleményét az info@ogk.hu címre szíveskedjen elküldeni, melyben röviden ismerteti a panaszos esetet, annak dátumát, helyét, ill. minden olyan információt, melyet relevánsnak tart a panaszkezelés szempontjából. Kérjük adja meg nevét, elektronikus levelezési címét és telefonszámát is.

A panasz beérkezésétől számított 30 munkanapon belül kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot az eset rendezése céljából.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, együttműködését!

Jó egészséget kívánunk!

Országos Gerincgyógyászati Központ

Panaszkezelési szabályzat

Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

A járványügyi helyzet aktuális alakulására való tekintettel az Országos Gerincgyógyászati Központ közfinanszírozott járóbeteg-ellátásában
2021. március 08-ától ÁTMENETILEG CSAK SÜRGŐSSÉGI indikációjú gerincgyógyászati ellátás nyújtására van lehetőség.

Ennek igénybevételéhez sürgősségi háziorvosi vagy szakorvosi beutaló és előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a (+36) 1 887-7900 telefonszámon.


 Tisztelt Hozzátartozók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

Járóbeteg-ellátás esetén a hozzátartozók kizárólag akkor léphetnek be az Intézetbe, ha a páciens kiskorú vagy mozgásában korlátozott vagy egyéb okok miatt önállóan közlekedni, ügyintézni nem képes. Ebben az esetben is kizárólag EGY kísérő kaphat bebocsájtást.

Betegbiztonsági protokollunkat ITT olvashatják el.

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.


Megértésüket és türelmüket köszönjük!