Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Panaszkezelés

Az Országos Gerincgyógyászati Központ számára kiemelt fontosságú, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal és kollégáink ügyintézésével. Működésünk során azonban előfordulhatnak olyan esetek, amikor legjobb szándékunk ellenére is véleményeltérés, panasz keletkezik.

Célunk, hogy az Ön és az Országos Gerincgyógyászati Központ közötti véleményeltéréseket, panaszos esetet gyorsan és mindkét fél számára megnyugtató módon rendezzük.

Kérjük, hogy panaszát, véleményét az info@ogk.hu címre szíveskedjen elküldeni, melyben röviden ismerteti a panaszos esetet, annak dátumát, helyét, ill. minden olyan információt, melyet relevánsnak tart a panaszkezelés szempontjából. Kérjük adja meg nevét, elektronikus levelezési címét és telefonszámát is.

A panasz beérkezésétől számított 30 munkanapon belül kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot az eset rendezése céljából.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, együttműködését!

Jó egészséget kívánunk!

Országos Gerincgyógyászati Központ

Panaszkezelési szabályzat

Tájékoztatás

Tisztelt Betegünk!

Az Országos Gerincgyógyászati Központ újrainduló járó- és fekvőbeteg ellátással kapcsolatos részletes tájékoztatója ITT érhető el.
Tisztelt Hozzátartozók!

A hatályos szabályok értelmében intézetünk nem COVID-os betegei 2021.05.24-től újra látogathatók. A látogatás szabályairól ITT tájékozódhatnak.

Betegbiztonsági protokollunkat ITT olvashatják el.Megértésüket és türelmüket köszönjük!