Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Fekvőbeteg szakellátás

Érkezés

Hol kell jelentkezni fekvőbeteg ellátásra?
A Királyhágó utcai épületünkben a bejárattal szemben, az információs pultot elhagyva, az üvegajtó mögött balra található a fekvőbeteg felvételi iroda.

Ellátással kapcsolatos kérdések

Milyen egy normál kórterem?
Kórtermeink három ágyasak, fürdőszoba és WC a folyosón található. Kérésére emeltszintű kórházi ellátást tudunk biztosítani.

Mit hozzak magammal a kórházba?
Az otthon szedett gyógyszereket, személyes holmikat (tisztálkodó szerek, törölköző, papucs, hálóing/pizsama, evőeszköz). A gyógytornához kényelmes ruházatot.

Kapok a kórházban táppénzes papírt?
Táppénzes papírt távozáskor, a zárójelentés átvételekor, szobájában kapja meg.

További kérdések

Hol tudom leadni a betegelégedettségi kérdőívet?
Kérjük, hogy távozás előtt a kitöltött kérdőívet az adott emeleten lévő lift melletti postaládába dobja be.

Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

A járványügyi helyzet aktuális alakulására való tekintettel az Országos Gerincgyógyászati Központ közfinanszírozott járóbeteg-ellátásában
2021. március 08-ától ÁTMENETILEG CSAK SÜRGŐSSÉGI indikációjú gerincgyógyászati ellátás nyújtására van lehetőség.

Ennek igénybevételéhez sürgősségi háziorvosi vagy szakorvosi beutaló és előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a (+36) 1 887-7900 telefonszámon.


 Tisztelt Hozzátartozók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

Járóbeteg-ellátás esetén a hozzátartozók kizárólag akkor léphetnek be az Intézetbe, ha a páciens kiskorú vagy mozgásában korlátozott vagy egyéb okok miatt önállóan közlekedni, ügyintézni nem képes. Ebben az esetben is kizárólag EGY kísérő kaphat bebocsájtást.

Betegbiztonsági protokollunkat ITT olvashatják el.

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.


Megértésüket és türelmüket köszönjük!