Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Bider Katalin

Személyi adatok

Telefonszám(ok) +36 30 247 40 18
E-mail: katalin.bider@bhc.hu
Állampolgárság Magyar

Születési dátum 1973.11.06.

Szakmai tapasztalat

Időtartam 2013 májusától jelenleg Budai Egészségközpont Kft. /Országos Gerincgyógyászati Központ/ ápolási igazgató
2010 – 2013. április Karolina Kórház és Rendelőintézet ápolási igazgató; 2006-2010. Karolina Kórház és Rendelőintézet Mátrixvezető főnővér, 2000-2005. Karolina Kórház és Rendelőintézet Traumatológia Osztály főnővér, 1997-2000. Karolina Kórház és Rendelőintézet Sebészeti Osztály főnővér helyettes.
Foglalkozás / beosztás Ápolási igazgató
Főbb tevékenységek és feladatkörök Intézmény ápolási feltételeinek biztosítása. Humán erőforrás menedzselése, szakmai továbbképzések szervezése, oktatás.
Időtartam 2014. szeptemberétől a Magyar Ápolási Igazgatók Egyesületének titkára

Tanulmányok

Időtartam 2008-2010. Jogi szakokleveles diplomás ápoló, 2002-2005. Egészségügyi menedzsment szakértő, 1993-1997. Diplomás ápoló
Végzettség / képesítés Jogi szakokleveles egészségügyi szakember, Egészségügyi menedzsment szakértő, Diplomás ápoló
Főbb tárgyak / gyakorlati képzés Ápolástan, orvostudomány, pszichológia, közgazdaságtan, vezetés elmélet, egészségügyi jog, polgárjog, gyakorlat,
Oktatást / képzést nyújtó intézmény neve és típusa ELTE Jogi Továbbképző Intézet, NYME Közgazdaságtudományi Kar,
POTE Egészségügyi Főiskola

Nyelvtudás

Német
Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató