Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Pszichoterápiás program mozgásszervi- vagy fájdalompanaszokkal élőknek

TB finanszírozott időhatáros pszichodinamikus szemléletű pszichoterápiás ellátás indul szeptemberben az OGK Pszichológiai Ambulanciáján azon páciensek számára, akik mozgásszervi- vagy fájdalompanaszaikat összefüggésbe hozzák érzelmi megterhelésekkel, szorongásos vagy enyhe hangulati problémával, kapcsolati konfliktusokkal. A közfinanszírozott programban való részvétel előfeltétele pszichoterápiás kivizsgálás, valamint pszichiátriai szakorvosi vizsgálat, melyet ambulanciánkon megszervezünk.

Helyszín: Országos Gerincgyógyászati Központ Pszichológiai Ambulancia, 1126, Budapest Királyhágó u. 1-3.

Időpont: a programba szeptemberi indulással, kapacitástól függően tudjuk a jelentkezőket kezelésbe vonni – a jelentkezés sorrendjében várólastára lehet számítani. A kezelés heti rendszerességgel, alkalmanként 50 perces pszichoterápiás ülések formájában történik.

A program vezetője: Stoll Dániel Péter, pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus

Jelentkezés: a személyes motiváció és a probléma írásos bemutatásával lehetséges, alábbi e-mail címen: daniel.stoll@bhc.hu

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!