Az Országos Gerincgyógyászati Központ hazánk egyetlen olyan közfinanszírozott kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének teljes spektrumát átfogja.

English

Emelt szintű kórházi szolgáltatások

Térítés ellenében igényelhető emelt szintű szolgáltatások

Az egészségügyi ellátás mellett, melyet Ön az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) által finanszírozottan vesz igénybe, lehetőség van emelt szintű szolgáltatások igénybe vételére.

Amennyiben szeretné valamelyik szolgáltatásunkat igénybe venni, úgy befekvését megelőzően, kérem jelezze azt kezelőorvosa felé. További kérdéseit illetően kórházi ügyfélszolgálati munkatársunk készséggel áll rendelkezésére.

Emelt szintű elhelyezés

Emelt szintű kórházi elhelyezés

Kórtermeinkben Tv, hűtőszekrény és telefon található. Ha az előjegyzés során, már a befekvését megelőzően jelezi felénk, úgy a befekvésekor Internet használatot is tudunk biztosítani. A kórtermeink kétágyasak, fürdőszobásak. Egyes kétágyas kórtermeikhez akadálymentesített fürdőszoba tartozik.

Kiegészítő szolgáltatásaink

  • Emelt szintű étkezés: dietetikus és az Ön igényei alapján emelt szintű étkezést tudunk biztosítani.
  • Telefonhasználat: a telefonos kimenő hívásokat egyedi kód alapján tételes elszámolással tudjuk biztosítani.

Ha további kérdései lennének felénk, vagy be szeretne jelentkezni, munkatársaink készséggel adnak Önnek felvilágosítást a 489-5200/5202 mellék (ambulancia), 5210 mellék (fekvőbeteg koordinátor) telefonszámon, vagy várjuk kérdéseit az info@bhc.hu e-mail címünkre.