Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Újrainduló járó- és fekvőbeteg ellátás

Tisztelt Betegünk!

Járóbeteg szakrendeléseinken újra elérhetőek a tervezett szakvizsgálatok, ill. a nem sürgősségi ellátást igénylő új gerincbetegek vizsgálatai. Az előjegyzések során a miniszteri utasítás és a járványügyi szabályok adta lehetőségek szerint biztosítunk előjegyzési időpontot. Mivel ezek alapján az ellátható betegek száma korlátozott, így a vizsgálatra való várakozás ideje elhúzódhat.

A miniszteri utasítás szerint elkezdtük a tervezhető beavatkozások végzését. Számunkra a kormány által biztosított finanszírozás mértéke határozza meg, hogy mennyi műtétet és mennyi idő alatt tudunk elvégezni. Ha Ön már szerepel várólistánkon a műtét várhatói időpontjáról a hivatalos NEAK honlapon tud tájékozódni, kérjük, kövesse azt figyelemmel. A várólista sorrendjén nem áll módunkban változtatni.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy befekvéskor védettségi igazolványát vagy friss negatív PCR-tesztje eredményét hozza magával. Intézetünkbe történő felvételre ezek birtokában kerülhet sor.

Megértését és együttműködését köszönjük!

Tisztelettel,
Országos Gerincgyógyászati Központ