Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Az összetartozás húsvéti ajándékai

Mindannyian tudjuk, hogy a járvány harmadik hulláma különösen nagy megterhelést jelent mind fizikálisan mind pedig pszichésen a fertőzöttek ellátásában részt vevő munkatársainknak, akik odaadóan és magas szakmai színvonalon végzik feladatukat.

Éppen ezért a Budai Egészségközpont munkatársai az összetartozás jegyében húsvéti ajándékokkal lepték meg azon kollégáikat, akik a BEK szakkórházaként működő Országos Gerincgyógyászati Központ Covid-részlegén teljesítenek szolgálatot. A munkavállalók közössége ezzel a gesztussal fejezte ki háláját a frontvonalban küzdőknek, akik mindent megtesznek azért, hogy minden Covid fertőzött beteg gyógyultan hagyja el intézetünket.

Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

A járványügyi helyzet aktuális alakulására való tekintettel az Országos Gerincgyógyászati Központ közfinanszírozott járóbeteg-ellátásában
2021. március 08-ától ÁTMENETILEG CSAK SÜRGŐSSÉGI indikációjú gerincgyógyászati ellátás nyújtására van lehetőség.

Ennek igénybevételéhez sürgősségi háziorvosi vagy szakorvosi beutaló és előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a (+36) 1 887-7900 telefonszámon.


 Tisztelt Hozzátartozók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

Járóbeteg-ellátás esetén a hozzátartozók kizárólag akkor léphetnek be az Intézetbe, ha a páciens kiskorú vagy mozgásában korlátozott vagy egyéb okok miatt önállóan közlekedni, ügyintézni nem képes. Ebben az esetben is kizárólag EGY kísérő kaphat bebocsájtást.

Betegbiztonsági protokollunkat ITT olvashatják el.

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.


Megértésüket és türelmüket köszönjük!