Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Szeretetcsomag az OGK-nak

A Babagenetika Egyesület és magánszemélyek az Intézetünkben működő COVID-19 részleg dolgozóit „kórházi szeretetcsomaggal” ajándékozták meg.
 
A járványhelyzet fokozódásával a COVID-ellátásban részt vevő szakdolgozókra jutó munkateher is növekszik, így a szakápolói személyzet súlyos mentális terhelés alatt látja el feladatait. Reméljük, hogy a Babagenetika Egyesület és a magánszemélyek húsvéti ajándéka emlékezteti a COVID részleg dolgozóit, hogy munkájukat nem csak az ellátottak értékelik nagyra, hálánk össztársadalmi. 

Ez úton is szeretnénk megköszönni az egyesület ajándékát, és kitartást kívánunk dolgozóinknak az ünnepek alatt is!Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

A járványügyi helyzet aktuális alakulására való tekintettel az Országos Gerincgyógyászati Központ közfinanszírozott járóbeteg-ellátásában
2021. március 08-ától ÁTMENETILEG CSAK SÜRGŐSSÉGI indikációjú gerincgyógyászati ellátás nyújtására van lehetőség.

Ennek igénybevételéhez sürgősségi háziorvosi vagy szakorvosi beutaló és előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a (+36) 1 887-7900 telefonszámon.


 Tisztelt Hozzátartozók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

Járóbeteg-ellátás esetén a hozzátartozók kizárólag akkor léphetnek be az Intézetbe, ha a páciens kiskorú vagy mozgásában korlátozott vagy egyéb okok miatt önállóan közlekedni, ügyintézni nem képes. Ebben az esetben is kizárólag EGY kísérő kaphat bebocsájtást.

Betegbiztonsági protokollunkat ITT olvashatják el.

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.


Megértésüket és türelmüket köszönjük!