Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Látogatási tilalom szeptember 03-tól

Figyelemmel a népegészségügyi-helyzet alakulására Dr. Varga Péter Pál, a Budai Egészségközpont ügyvezető igazgatója, egyben az Országos Gerincgyógyászati Központ alapító-főigazgatója 2020. szeptember 03-tól az Intézet fekvőbeteg osztályain látogatási tilalmat rendel el.

Az intézkedés célja, hogy az Országos Gerincgyógyászati Központban mind a járóbeteg, mind a fekvőbeteg ellátás továbbra is biztonságos módon és zavartalan formában működjön. Az Intézet saját maga által kialakított betegbiztonsági-protokollja továbbra is érvényben van.

A tavaszi időszakban a higiénés protokollba sikeresen beépített levegőfertőtlenítő berendezések számának további növelésével is erősíti az Országos Gerincgyógyászati Központ a betegek és a munkatársak biztonságát.
Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!