Olvassa Ön is a Gerinces Magazint!

Mozgásszervi problémákkal küzd és szívesen olvasna cikkeket ebben a témakörben, de nem tudja, hol találhatna hiteles információkat? Akkor ajánljuk figyelmébe a Gerinces.hu-t!

Miért érdemes a Gerinces Magazint olvasni?

Nagyon kevés korrekt információ jut el az érdeklődő olvasóhoz a gerinc egészséges állapotáról, illetve betegségeiről. A Gerinces.hu weboldal célja, hogy a tartalom folyamatos frissítésével képet adjunk a gerinc kutatásának és gyógyításának aktuális állásáról, valamint a gerincbetegségek megelőzésének társadalmi feladatairól is.

Állandó szerzőgárdánk az Országos Gerincgyógyászati Központ, a Budai Egészségközpont Kft., valamint a Magyar Gerincgyógyászati Társaság szakemberei, akik nemcsak a hazai gerincgyógyászat élvonalát képviselik, hanem nemzetközi szakmai-tudományos szervezetek aktív résztvevői, illetve elismert gerincgyógyászati kutatási projektek irányítói.

A Gerinces.hu legolvasottabb 2019-es cikkei:

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!