Az MGYFT XII. kongresszusa

Eger adott otthont a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága  XII. kongresszusának. Idén 30 éve, hogy Gardi Zsuzsa megalapította a Magyar Gyógytornászok Társaságát, a szeptember 19. és 21. között megtartott ünnepi kongresszuson az Országos Gerincgyógyászati Központ munkatársai a következő  előadásokkal vettek részt:

Gardi Zsuzsa Emlékelőadás: „A harmadik évezred elvárásai...” – a gerincsebész gondolatai a fizioterápiáról Dr. Jakab Gábor

A gerinc MRI funkcionális értékelése a gyógytornászok klinikai gyakorlatában Dr. Jakab Gábor

Nyaki eredetű szédülés, szédülékenység Dr. Ferenc Mária

Pszichoszociális rizikófaktorok hatása nem specifikus derékfájdalomban szenvedő betegek terápiás kimenetelére csoportos fizioterápiás kezelés esetén Szita Júlia, Fehér Katalin, Dr. Varga Péter Pál, Dr. Lazáry Áron