Szeptemberi nyílt nap az Országos Gerincgyógyászati Központban

2019. szeptember 26-án, csütörtökön nyílt napot tartunk egészségügyi szakdolgozók számára az Országos Gerincgyógyászati Központban.

Érdekli Önt intézményünk? Hivatása az egészségügy vagy még csak most tanulja? Szeretne kiváló munkakörülmények között, magas színvonalon dolgozni? Ha igen, akkor JÖJJÖN EL őszi, egészségügyi szakdolgozóknak szervezett nyílt napunkra!

A program:

• 8:30-8:45 Gyülekező a főbejárati információs pultnál (1126 Budapest, Királyhágó u. 1-3.)
  • 8:45-9:00 Regisztráció a 2. emeleti Konferencia teremben
  • 9:00-9:45 Bider Katalin ápolási igazgató bemutatja az Országos Gerincgyógyászati Központot // Egy jó munkáltatói gyakorlat - Malinkó Hajnalka HR igazgató beszél a dolgozói programokról
  • 9:45-10:00 Kávészünet
  • 10:00-13:00 Séta intézményünkben

A programváltozás jogát fenntartjuk. Használják ki a lehetőséget, hogy kötetlenül tájékozódhatnak, beszélgethetnek az OGK munkatársaival!

REGISZTRÁCIÓ

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Részvételi szándékát kérjük, jelezze a hr@bhc.hu e-mail címen 2019. szeptember 23-ig.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt – ápolókat, ápoló tanulókat, asszisztenseket, adminisztrátorokat –, találkozzunk 2019. szeptember 26-án! Az önéletrajzukat ne felejtsék otthon!

További információ az eseményről itt: https://www.facebook.com/events/382912215724049/
Aktuális állásajánlatainkért kattintson ide: https://ogk.hu/allasajanlatok/