Az Országos Gerincgyógyászati Központ hazánk egyetlen olyan közfinanszírozott kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének teljes spektrumát átfogja.

Futócsapatunk a Vivicittán

Futócsapatunk immár 7. alkalommal indult a Vivicittá Városvédő Futáson.

A Budai Egészségközpont kiemelt figyelmet fordít az egészségmegőrzés, az egészséges életmód támogatására, népszerűsítésére. Ezt képviseli futócsapatunk is, amely évek óta vesz részt a legnagyobb budapesti utcai futóversenyeken.

A 34. Telekom Vivicittá Városvédő futás szombati napján kb. 100 indulónk volt (munkatársaink, családtagjaik és vállalati partnereink). A legnépszerűbb táv idén is Minicittá és a Midicittá volt, de a családi futást és a gyaloglást is sokan választották. Sátrunknál egész nap nagy volt az érdeklődés: szerencsekerékkel, nyereményekkel, kisebb ajándékokkal, óriás építőkockákkal, babzsákokkal vártuk az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt.

Gratulálunk minden résztvevőnek és reméljük, a jövő évi Vivicittán ismét együtt futhatunk! Addig is mindenkit arra bíztatunk, hogy tegyen továbbra is egészségéért és sportoljon rendszeresen!

Olvassák el kolléganőnkkel, Tarcsi Ágnessel készített interjúnkat az idei Vivicittás élményeiről és a futás szeretéről! >>