Eötvös Gimisek jártak nálunk

2019. március 8-án 33 diák látogatott el hozzánk pályaorientációs intézménylátogatásra.

Eötvös Gimnázium Pályanap

A 2018-as/2019-es tanévben a múlt hét pénteki volt a harmadik közös eseményünk: tavaly ősszel dr. Bozsódi Árpád ortopédia-traumatológia rezidens és Kiss András marketing és értékesítési igazgató tartott előadást az iskolában. Miután 2019. március 8. volt a szóbeli felvételi napja, így azok a 7-11. osztályos tanulók, akik aznap nem segítettek a szóbeli felvételin, ellátogattak hozzánk.

Marketing, pszichológia és K+F előadások

Királyhágó utcai telephelyünk konferencia termében kezdődött az előadássorozat: Kecskés Rita intézeti bemutatkozását Kató Iringó content marketing és social media előadása követte, majd Bolczár Szabolcs mesélt a pszichológia ambulancia tevékenységének fontosságáról, végül Hajnal Benjámin a K+F részleg munkájába engedett betekintést prezentációjával. Minden előadót óriási örömmel töltött el, hogy a diákok egész délelőtt rendkívül érdeklődőek, kíváncsiak voltak és kiváló kérdéseikkel, válaszaikkal aktívan részt vettek az eladások jó hangulatának megteremtésében. A prezentációk után két csoportra osztva megmutattuk a tanulóknak a Budai Egészségközpont földszinti, első emeleti és második emeleti rendelőegységeit, illetve Jancsó Ádám CT, MR vezető operátor mesélt nekik a nyitott és zárt MR készülékeink működéséről.

A jövő nemzedéke

Büszkék vagyunk arra, hogy az Eötvös Gimnáziummal kötött támogatási szerződésünk keretében olyan cégnevek mellett mutathatjuk be intézményünket, mint például a T-Systems, a Porsche Hungária vagy a MÜPA. Előadássorozatunk célja, hogy felkeltsük a diákok érdeklődését az egészségügy iránt, illetve fontosnak tartjuk, hogy megismerkedjenek a Budai Egészségközponttal és az Országos Gerincgyógyászati Központtal, valamint tevékenységünkről szüleiknek, ismerőseiknek is meséljenek.