Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Megjelent a Gerincgyógyászati Szemle VIII. száma!

Örömmel számolunk be róla, hogy az Országos Gerincgyógyászati Központ és a Magyar Gerincgyógyászati Társaság immáron nyolcadik alkalommal jelentette meg szakkiadványát, a Gerincgyógyászati Szemlét.

A kiadvány frissen kinevezett  főszerkesztője dr. Lazáry Áron, tervei között szerepel a Doktori értekezés c. új rovat bevezetése, illetve a rendszeres beszámolók publikálása a gerincgyógyászati témájú tudományos kutatásokkal és pályázatokkal kapcsolatban.

A Szemlében olvashatnak minimál invazív sebészeti megoldásról és a gerincműtét utáni szeptikus szövődmény kezelésének hosszú távú eredményességéről.

Korábbi számainkhoz hasonlóan foglalkozunk pszichológiai témával és az intézetünkben zajló konzervatív kezelés is bemutatásra kerül.

A gyógytorna tanulmányunk a sacroiliacalis ízület diagnosztikájával foglalkozik. 3D nyomtatással kapcsolatos tanulmányunkban összehasonlításra kerül két nyomtatási technológia és bemutatásra kerül a 3D nyomtatott fizikai modellek alkalmazásának intézményi stratégiája.
 
Az alábbi linkre kattintva teljes terjedelmében letöltheti a kiadványt.

Gerincgyógyászati Szemle VIII. száma

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!