Értesüljön értékes gerincgyógyászati tanácsainkról!

Kérjük, erősítse meg hírlevél feliratkozását, hogy a jövőben is első kézből értesüljön a gerincgyógyász szakorvosainktól származó hasznos egészségügyi tanácsainkról!

Amennyiben nem erősíti meg feliratkozását, a jövőben nem kap ezzel kapcsolatos tájékoztatást intézményünktől, így értékes információkról maradhat le. Kérjük, kattintson! Természetesen a későbbiekben is minden hírlevelünk után lesz lehetősége leiratkozni a levelezési listáinkról.

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja. Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, írjon nekünk az info@ogk.hu e-mail címre.

Ha úgy dönt, hogy nem kíván további marketing tartalmat kapni az Országos Gerincgyógyászati Központtól, kérjük, vegye figyelembe, hogy az Önnek vagy cégének, illetve szervezetének nyújtott  szolgáltatásainkkal kapcsolatban továbbra is előfordulhat, hogy  e-mailen keresztül meg kell keresnünk Önt egy adott ügylettel kapcsolatos, tényközlő, illetve technikai jellegű információkkal, mely megkeresés  jogalapja szerződés kötelezettségeink teljesítése vagy jogos érdekünk.