Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Intézetünk továbbra is a nemzetközi gerincsebészeti közösség megbecsült tagja

Az Országos Gerincgyógyászati Központ az itt folyó magas szintű szakmai munka elismeréseképpen újabb két évre elnyerte az AOSpine Europe vezetősége által kiállított AOSpine Center tanúsítványt, amely 2021. március 31-ig érvényes.

Az AOSpine a gerincsebészek nemzetközi közössége, amely azzal a céllal alakult, hogy tagjai ismertessék a gerincsebészetben elért legfrissebb tudományos eredményeket, ez által pedig elősegítsék a gerincgyógyászat fejlődését világszerte. A neves gerincsebészeti szervezet jelenleg 6 000 tagot és további 23 000 sebészt, kutatót és gerincgyógyász szakembert tömörít magába.

Az AOSpine nemzetközi hálózatán keresztül támogatja a különböző országokban dolgozó gerincgyógyászokat, oly módon, hogy magas minőségi szolgáltatást nyújtó gerincközpontokat tömörít közösségbe, amelyek a társaság által elfogadott oktatási és gyógyítási sztenderdek alapján működnek. Ezeket az intézeteket nevezik AOSpine Centernek. A tanúsítvánnyal rendelkező intézetek fogadják a szervezet tagjait, részt vesznek nemzetközi kutatásokban és a gerincgyógyászok következő generációjának oktatásában is.

A tanúsítvány kiérdemléséhez nagy mértékben hozzájárult, hogy az Országos Gerincgyógyászati Központ évek óta lehetőséget biztosít az AOSpine sebészeinek képzésére, ezáltal pedig elősegíti a gerincsebészeti oktatást a nemzetközi szervezet keretein belül.

Kapcsolódó linkek

http://ogk.hu/intezetunkrol/sajto/sajtokozlemenyek/2016/hirek/20160318-aospine/
http://ogk.hu/intezetunkrol/sajto/sajtokozlemenyek/2018/20180118-lazary-ao-tumor-vezetoseg/
http://ogk.hu/intezetunkrol/sajto/sajtokozlemenyek/2018/20180227-tiszteletbeli-tagsag/

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!