Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

100 fős futócsapattal indultunk a Vivicittán

A Budai Egészségközpont Futócsapata immár 6. alkalommal indult a Vivicittán. Hagyományainkhoz híven ismét az egyik legnagyobb céges csapat voltunk a versenyen: több mint 100 kollégánk, partnerünk és páciensünk futott velünk az egészséges életmód jegyében!

A legnépszerűbb távok idén is a Minicittá és a Midicittá voltak, de a családi futáson és a gyalogláson is szép számmal indultak a BEK zöld futópólóját viselő versenyzők. Futócsapatunk tagjai összesen 379 kilométert futottak a Margitszigeten, ami a Budapest-Belgrád távolságnak felel meg autóúton.

Külön örömet jelent a számunkra, hogy szombaton új stratégiai partnerünk, az OTP Egészségpénztár munkatársai is a BEK színeiben versenyeztek. Sátrunknál az egyéni versenyzők és családi futás résztvevői is jó hangulatban töltötték a napjukat, többeknek pedig korábbi egyéni futórekordjukat is sikerült megdönteniük.

Gratulálunk minden résztvevőnek és bízunk benne, hogy jövőre is sokan futnak együtt velünk ezen a neves rendezvényen!