Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Taroltunk a Semmelweis Egyetem Karriernapján

A Semmelweis Egyetem április 14-i Karriernapján a Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ dolgozói is részt vettek kiállítóként. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a visszajelzések alapján a mi dupla kiállítóterünk volt az egyik legimpozánsabb a rendezvényen.

Nagy volt az érdeklődés, sokan keresnek állást

Az állásbörze 9:30-kor kezdődött a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében. A hallgatók már reggeltől özönlöttek az épületbe és bombázták kérdéseikkel a kiállítókat - lelkesedésük pedig szerencsére késő délutánra sem csappant. Az idei karriernap volt a SOTE eddigi legnagyszabásúbb eseménye: közel 50 egészségügyi intézménnyel és 40 előadóval várták több mint 800 regisztrált hallgatójukat. Az összes jelentősebb szak számára készültek speciális előadásokkal, beszélgetésekkel. 25 érdekes előadás zajlott összesen 8 teremben.

BEK és OGK - megbízható, hiteles partner

Az volt a célunk a SOTE karriernapon, hogy minél több hallgató ismerje meg a Budai Egészségközpontot és szakkórházát, az Országos Gerincgyógyászati Központot, illetve hitelesen mutassuk be szolgáltatásainkat és munkalehetőségeinket. Nagyon örülünk, hogy rengeteg végzős orvos, gyógytornász, vegyész, dietetikus és ápoló érdeklődött intézményeink iránt. A nap végére 33 érdeklődő regisztrált standunknál és 10 leadott önéletrajzot sikerült begyűjtenünk. 

Örömmel vettük, hogy a jelenlévők bátran és közvetlenül kérdeztek minket ajánlatainkról. Több száz szórólapot, bemutatkozó füzetet és egyéb ajándékot osztottunk ki a fiataloknak. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy 12nm2-es standunk kiemelkedően szép és színvonalas volt. Igencsak figyelemfelkeltő volt a kiállítóterünkben elhelyezett 75"-os LED TV, melyen egész nap a Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ videói futottak: munkavállalói interjúk, gyógytorna videók és különböző prezentációk.

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!