TDK különdíj

A Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) egy 25 éves múltra visszatekintő rendezvény Marosvásárhelyen, melyet évi rendszerességgel szervez meg a Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség és a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem. A konferencia egyedüli rendezvény az erdélyi orvosképzésben, ahol a hallgatók anyanyelvükön, magyarul mutathatják be tudományos munkáikat, és mérhetik össze kutatásaik eredményeit.

Bereczky Ferenc a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar ötödéves hallgatója a Marosvásárhelyi 25. Tudományos Diákköri Konferencián, különdíjban részesült Ortopédia-Traumatológia szekcióban. A bemutatott tudományos munka címe: „A neuroforamen háromdimenziós geometriájának a változása perkután cement diszkoplasztika hatására”. Bereczky Ferenc a tudományos munkáját az intézetünk K+F részlegén belül működő In Silico Biomechanikai labor keretein belül végezte dr. Éltes Péter és dr. Kiss László témavezetése mellett.

Az elért sikerhez ezúton is gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk!