Sikerrel zárult 2018. tavaszi nyílt napunk

Nagy sikert aratott 2018. március 22-i OGK nyílt napunk, melyet egészségügyi szakdolgozók és tanulók számára hirdettünk meg. Nagyon örülünk, hogy a programunkon közel 30 érdeklődő vett részt, akik alaposan megismerhették intézményünket.

Változatos programunk mindenki tetszését elnyerte

A nyílt nap reggelén, akkor a főbejárati portánál vártuk az érdeklődőket, akik a 2. emeleti Konferencia terembe kísértünk. Itt a résztvevők meghallgatták Malinkó Hajnalka HR igazgató köszöntőjét, majd Bider Katalin ápolási igazgató részletes előadását az intézményünkről, a nálunk zajló magas szakmai színvonalú munkáról és a kimagasló munkakörülményekről, amelyek országos szinten is vonzó munkáltatóvá tesznek bennünket.

Nagyon örültünk, hogy a 30 résztvevő között voltak ápolók, gyógytornászok, dietetikusok és pszichológusok is. Minden jelenlévőnek kedveskedtünk egy ajándékcsomaggal, melynek tartalma:

• 1 db Gerinckontroll könyv,
  • Gerincgyógyászati Szemle két száma,
  • 1 db nővéróra,
  • 1 db póló,
  • 1 db jegyzetfüzet és toll,
  • 1 db alma.

Végül egy rövid pogácsa- és kávészünet után kezdetét vette az izgalmas házbejárás, melynek során a résztvevőket három csoportra osztva mutattuk be intézetünk különböző osztályait: a betegfelvételt, a radiológia divíziót, a sterilizáló részleget, az intenzív terápiás osztályt és a 4. emeleti ápolási részleget. Mindeközben a jelen lévő egészségügyi szakemberek kötetlenül tájékozódhattak az Országos Gerincgyógyászati Központ barátságos munkatársaitól, akik hiteles, személyes tapasztalataikra alapozva mondták el, miért jó nálunk dolgozni. Az érdeklődők emellett választ kaphattak összes felmerült kérdésükre is.

Nyílt napok a jövőben is

Szívesen fogadtuk a nyílt napon leadott önéletrajzokat és reméljük, hogy nemsokára több új kollégát is köszönthetünk az Országos Gerincgyógyászati Központ csapatában! Hiszünk abban, hogy az Országos Gerincgyógyászati Központ és a Budai Egészségközpont legfontosabb és legértékesebb erőforrásai az itt dolgozó szakemberek tudása és tapasztalata, éppen ezért már tervezzük is a következő nyílt napokat!