Amerikai egyetemisták látogatása

A Danish Institute for Study Abroad program keretében tizedik alkalommal érkeztek hozzánk egyetemisták, az Egyesült Államok különböző orvosi fakultásairól. Alkalmanként 30 diák és két vezetőjük (korábbi évek diákjai) érkezik az egy hetes programra, amely során bécsi és budapesti egészségügyi intézményeket látogatnak meg.

A hallgatók először előadás keretében betekintést nyertek intézetünk komplex privát és fekvőbeteg tevékenységébe. A bemutatkozó előadást, Kecskés Rita PR munkatárs tartotta és dr. Jakab Gábor moderálta. Ezt követően megismerték intézetünk Pszichológiai Ambulanciájának munkáját Bolczár Szabolcs előadásában, majd megtekintették a Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ járóbeteg facilitását, intézetünk radiológiai eszközeit, az Intenzív Terápiás Osztályt és több kórtermet.

Az intézetlátogatás utolsó programja esetismertetések és az esetek kapcsán a felmerülő kérdések megbeszélése volt, dr. Jakab Gábor szakmai vezetésével.

Minden alkalommal öröm látni a diákok lelkes érdeklődését és nyitottságát!