Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Tiszteletbeli tagság

Az AOSpine szervezetének csúcsát jelentő Tumor Knowledge Forum a világban zajló gerincdaganat sebészeti, kutatási és tudományos tevékenységének fő szervezője, létrehozása óta vezető nemzetközi szervezete. A Tumor Knowledge Forumot irányító vezetőség (Steering Committee) hat alapító tagja között volt az Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgatója, Dr. Varga Péter Pál, aki a közelmúltban lemondott a vezetőségi pozícióról.

Az AOSpine vezetősége levélben köszönte meg Dr. Varga Péter Pál munkáját, és az AOSPine Tumor Knowledge Forum szervezet tiszteletbeli tagjává választották. A szervezet 2011-es Davosi megalakulása óta kilenc tanulmány, több mint 150 publikáció, cikkek, könyv fejezetek és konferencia előadások jelentek meg. Mindezek mellett a szervezet nemzetközi hálózatot épített fel a gerincgyógyászat daganatsebészeti területén, amely a multicentrikus kutatások eredményeit elérhetővé tette az AOSpine közösség számára, hogy ezáltal is segítse a betegellátást a világ minden területén.

AOSpine levél

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató