Sikeres részvétel a Hegyvidék Egészségnapon

Hétvégén jó hangulatban és nagy sikerrel vettünk részt a Hegyvidéki Ősz Egészségnapon. A MOM Kulturális Központban megtartott rendezvényen többek között sportdiagnosztikai méréseken, sportágválasztási tanácsadáson, ortopédiai szűrésen és gyógytorna foglalkozásokon is részt vehettek az érdeklődők.

Képzett szakember csapatunknak köszönhetően közel 120 embert sikerült ellátnunk. Sportoláshoz kapcsolódó vizsgálatainknak és tanácsadásunknak nagy sikere volt a 12. kerületi lakosok körében, emellett sokan vették igénybe ortopédiai szűrésünket és csontsűrűség mérésünket is. Általános diagnosztikai vizsgálatunk eredményeivel kapcsolatban dietetikai tanácsadónkkal, mozgásszervi problémák konzervatív kezelésével kapcsolatban pedig gyógytornászainkkal konzultálhattak a résztvevők.

Minden érdeklődőnek köszönjük szépen a részvételt és jó egészséget kívánunk a jövő évi találkozásig!