Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Sikeres részvétel a Hegyvidék Egészségnapon

Hétvégén jó hangulatban és nagy sikerrel vettünk részt a Hegyvidéki Ősz Egészségnapon. A MOM Kulturális Központban megtartott rendezvényen többek között sportdiagnosztikai méréseken, sportágválasztási tanácsadáson, ortopédiai szűrésen és gyógytorna foglalkozásokon is részt vehettek az érdeklődők.

Képzett szakember csapatunknak köszönhetően közel 120 embert sikerült ellátnunk. Sportoláshoz kapcsolódó vizsgálatainknak és tanácsadásunknak nagy sikere volt a 12. kerületi lakosok körében, emellett sokan vették igénybe ortopédiai szűrésünket és csontsűrűség mérésünket is. Általános diagnosztikai vizsgálatunk eredményeivel kapcsolatban dietetikai tanácsadónkkal, mozgásszervi problémák konzervatív kezelésével kapcsolatban pedig gyógytornászainkkal konzultálhattak a résztvevők.

Minden érdeklődőnek köszönjük szépen a részvételt és jó egészséget kívánunk a jövő évi találkozásig!

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató