Fiatal Ortopéd Orvosok Fóruma - Legjobb előadások

A Magyar Ortopédiai Társaság 60. Kongresszusának Fiatal Ortopéd Orvosok Fórumán szakmai zsűri díjazta a legjobb előadásokat.

Büszkék vagyunk rá, hogy dr. Kiss László és dr. Klemencsics István rezidenseink, valamint dr. Schlégl Ádám, a PTE Ortopédiai Klinika munkatársa megosztott 3. helyezést nyertek a legjobb szakmai előadások versenyén.

Dr. Kiss László „Indirekt foraminális dekompresszió és deformitás korrekció lehetősége a perkután discoplasticával” című előadásával, dr. Klemencsics István pedig „Negatív nyomás terápia alkalmazásának lehetőségei spinális infekciók kezelésében” című prezentációjával vívta ki a szakmai zsűri elismerését.

Gratulálunk rezidenseinknek a kiváló teljesítményhez!