Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Segítse tudományos kutatásunkat!

Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakemberei a fájdalom jelenségéhez kapcsolódó tudományos kutatást szerveznek és végeznek, Dr. Lazáry Áron kutatási igazgató vezetésével.

A kutatásban használt kérdőívcsomaggal az vizsgáljuk, hogy a temperamentum, gyermekkori élmények és kapcsolatainkhoz való viszonyulásunk miként határozza meg azt, ahogyan megküzdünk a testi fájdalommal. A kérdőív kitöltése átlagosan 30-45 percet vesz igénybe.

Vizsgálatunkban olyan személyek jelentkezését várjuk, akiknek jelenleg nincsenek gerinceredetű panaszaik, korábban kezelés alatt nem álltak gerincproblémák miatt. Amennyiben Ön megfelel ezeknek a kritériumoknak, úgy várjuk szíves jelentkezését. Ha ismer a környezetében olyan személyt, aki alkalmas lehet a kutatásra, kérjük, hogy tájékoztassa a felhívásról.

Amennyiben szívesen részt venne a vizsgálatban, részvételi szándékát jelezze a pszichologiatitkarsag@bhc.hu e-mail címen. A vizsgálat során arra kérjük, hogy előre egyeztetett időpontban az Országos Gerincgyógyászati Központban szíveskedjen a vizsgálatról szóló tájékoztatást meghallgatni, majd a kérdőív csomagot kitölteni, ezzel segítve a fájdalom jelenségének tudományos vizsgálatát. A vizsgálat helyszíne: Országos Gerincgyógyászati Központ, 1126 Budapest, Királyhágó utca 1-3.

A vizsgálatban való részvétel, a kérdőív kitöltése önkéntes és bármikor megszakítható. Az adatokat anonim módon kezeljük.

A kutatás lezárulása után az eredményekről igény szerint e-mailben tudunk tájékoztatást adni a résztvevőknek.

Kérjük, segítse tudományos kutatásunkat a kérdőív kitöltésével!

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!