Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Kongresszusi sikerek

Global Spine Congress

A Global Spine Congress az egyik legnagyobb gerincgyógyászati világkongresszus, melyet két évente rendez a gerincgyógyászok nemzetközi szervezete.

A 2015-ös kongresszus helyszíne Buenos Aires volt, ahol a tudományos üléseket nagy érdeklődés övezte. Az eseményen szakorvosaink az egyik legnépesebb európai delegációként tartották meg sikeres előadásaikat.

A kongresszus első napján az AOSpine gerincdaganatokkal foglalkozó tudományos csoportjának ülései zajlottak. Ezen csoport nyolc vezető gerincsebésze közé kapott meghívást kórházunk főigazgatója dr. Varga Péter Pál is. A meghívás annak a meghatározó tudományos szerepnek az elismerése, melyet intézetünk tölt be a nagynevű olasz, angol, észak-amerikai, kanadai, japán és ausztrál intézetetek részvételével végzett kutatások során.

Magyar Ortopéd Társaság Kongresszusa

Nagy örömmel számolhatunk be róla, hogy számos szakmai díjjal zártuk a Magyar Ortopéd Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság 2015. évi kongresszusát. A konferencia célja, hogy a résztvevők megoszthassák egymással szakmai tapasztalatainkat, a mozgásszervi sebészetben elért eredményeinket.

A gerincgyógyászati szekciókban elhangzott előadásainkat több díjjal is jutalmazták a szervezők!
  • MOT különdíj: Dr. Jakab Gábor
  • Zinner Nándor díjat nyertek: Dr. Éltes Péter, Dr. Bozsódi Árpád, Dr. Szövérfi Zsolt
  • Fiatal orvosok fóruma díj: Dr. Éltes Péter, Dr. Bozsódi Árpád
Gratulálunk minden kollégánknak a szép sikerekhez!

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!