Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

BBSpine 2015

Ragyogó sikerek a negyedik BBSpine Meetingen

Magas színvonalú előadásokkal képviselték munkatársaink az Országos Gerincgyógyászati Központot Olaszországban.


2015. október 22. és 24. között, immáron negyedik alkalommal vettek részt az Országos Gerincgyógyászati Központ szakemberei a Bologna-Budapest Spine Meeting on Tumor and Osteoporosis elnevezésű kongresszuson Olaszországban. A bolognai Rizzoli Intézettel közösen rendezett találkozó érdekessége, hogy az intézetek felváltva adnak helyet a rangos szakmai eseménynek.

A gerincdaganatok és az osteoporosis (csontritkulás) gerincsebészeti vonatkozásai köré szervezett találkozó elnökei Dr. Stefano Boriani, a Rizzoli Intézet gerincsebészeti részlegének igazgatója és Dr. Varga Péter Pál, az Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgatója voltak.

BBSpine Konferencia 2015

A tudományos programra a világ 16 országból érkeztek résztvevők. Az Országos Gerincgyógyászati Központ a következő előadásokkal képviseltette magát a találkozón:
Dr. Bánk András: Huge Sacral Schwannoma
Dr. Bozsódi Árpád: Molecular targets in notochordal tumors
Dr. Éltes Péter: Changes in 3D Geometry of the Neuroframen due to Percutan Discoplasty
Dr. Rónai Márton: Cervical Schwannoma
• Dr. Varga Péter Pál: Late results of surgical treatment in the sacropelvic chordomas, The ageing spine reconstruction with non rigid stabilization and bone cement

A BBSpine Meeting 2015-ös programjáról bővebben ezen a linken olvashat.


Régebbi beszámolók:
3. BBSpine Meeting
2. BBSpine Meeting
BBSpine Budapesten
Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!