Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

EuroSpine 2015

Az Eurospine kongresszus 20. évfordulóját köszöntötték a résztvevők Koppenhágában szeptember első napjaiban. A kongresszus az előző évek rendezvényeihez hasonlóan kiemelten fontos helyszíne volt a legújabb kutatási eredmények, újítások megismerésére a prevenció és a terápia vonatkozásában.Az évente megrendezésre kerülő találkozó célja, hogy összekösse a meglévő ismeretanyagot a legújabb technológia lehetőségekkel és kialakítson olyan koncepciókat, melyekkel segíthetik az európai gerincbetegek gyógyulását. A konferencia szakmai ismertségét jól tükrözi, hogy a szigorú formai leadási feltételek ellenére rekordszámú, 949 absztraktot adtak le a jelentkezők, melyből kevesebb, mint 100-at fogadtak el előadásra a szervezők.Az Országos Gerincgyógyászati Központot dr. Lazáry Áron képviselte a tudományos programban az alábbi előadásokkal:

Short form of the Distress and Risk Assessment Method: development and validation
Aron Lazary, Julia Szita, Zsolt Szövérfi, Peter Pal Varga
National Center for Spinal Disorders, Budapest, Hungary

Predicting high surgical treatment costs at primary spinal tumor patients
Zsolt Szövérfi, Aron Lazary, Izabella Kószó, Kornél Papik, Péter Pál Varga
National Center for Spinal Disorders, Budapest, Hungary

A konferencia oldala

A részletes program.

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!