Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Képes beszámoló kórházunk fejlesztéseiről

Központi sterilizáló

A B épület alsó szintjén lévő helyiség előírások szerinti átalakítása és az infrastruktúra kialakítása befejeződött, a régi és az új berendezések már üzemelnek, ill. még egy készülék leszállítása és üzembe állítása fog megtörténni a jövő hét folyamán.
Képgaléria a felújításról

Intenzív Terápiás Osztály

A kórház A épületének első emeletén már az utolsó simítások - festés és burkolás, belső nyílászárók, ágysávok elhelyezése, gépészeti szerelvényezés, világítótestek bekötése – folynak, a munkálatok várhatóan augusztus 31-éig befejeződnek.
Képgaléria a felújításról

MRI-CT központ

A hét elején Németországból leszállításra és beépítésre került az új, felsőkategóriás Siemens MRI-berendezés. A kiszolgáló infrastruktúra, valamint a kiszolgáló helyiségek kialakítása folyamatban van.
Képgaléria a felújításról

Az átalakítások részeként szeptember közepéig megújul a B épület alagsora is: felújítjuk a folyósót és egy teljesen új bejárat is kialakításra kerül.
Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!