Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

AOSpine kurzus

AOSpine Principles Seminar - Research
2015. július 31 – augusztus 1, Amman, Jordan

Az AOSpine a gerincsebészek nemzetközi közössége, mely azzal a céllal alakult, hogy a gerincsebészetben elért legfrissebb tudományos eredményeket ismertessék és elősegítsék a gerincgyógyászat fejlődését világszerte.

Az AOSpine július végi kutatással foglalkozó kurzusának nemzetközi társelnöke az Országos Gerincgyógyászati Központ tudományos igazgatója dr. Lazáry Áron volt.A két napos interaktív kurzus keretében bemutatásra kerültek a modern kutatás-módszertani eljárások, a különböző szekciókban kihívásokkal teli, interaktív tanulási folyamat során ismerkedhettek meg a résztvevők a különböző szakterületekkel.

A rendezvény keretében a résztvevők elsajátították a tudományos vizsgálatok tervezésének, lebonyolításának és publikálásának alapjait.

Chairpersons
Assous Muhammed Amman, Jordan
Lazáry Áron Budapest, Hungary

National Faculty
Ahmad Muayyad Amman, Jordan
Khader Yousef Amman, Jordan

AOSpine Principles Seminar Research letölthető brosúrája 

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!