Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Új, mobilbarát oldallal indította a nyarat a Gerinces Magazin

Az Országos Gerincgyógyászati Központ online magazinja, a Gerinces Magazin már mobilbarát verzióban is elérhető azok számára, akik bárhol, bármikor szeretnének még többet megtudni a gerincről, valamint annak védelméről. A Budai Egészségközpont szakkórházának célja, hogy a honlap folyamatos frissítésével képet adjon a gerinc kutatásának és gyógyításának aktuális állásáról, valamint a gerincbetegségek megelőzésének társadalmi feladatairól is. Az online magazin közérthető nyelven nyújt segítséget az érdeklődő szülők, sporttal foglalkozó szakemberek, vagy modern gondolkodású testnevelő tanárok számára, akik releváns információt szeretnének kapni minden olyan kérdésről, ami a gerinc terhelését, terhelhetőségét befolyásolja.

„Annak ellenére, hogy a felnőtt lakosság mintegy nyolcvan százaléka életében legalább egyszer átélt nagy gerincfájdalmat, nagyon kevés korrekt információ jut el a gerinc egészséges állapotáról, illetve betegségeiről az érdeklődőkhöz. Ezt a hiányosságot igyekszünk a Gerinces Magazin informatív és közérthető tartalmaival orvosolni” – mondta Dr. Varga Péter Pál, az Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgatója, nemzetközileg elismert gerincsebész, a Gerinces Magazin főszerkesztője.

A magazinban az Országos Gerincgyógyászati Központ, a Budai Egészségközpont, a Magyar Gerincgyógyászati Társaság, és a Gerincbetegek a Gerincbetegekért Közalapítvány szakemberei publikálnak. A szakemberek nemcsak a hazai gerincgyógyászat élvonalát képviselik, hanem nemzetközi szakmai-tudományos szervezetek aktív résztvevői is, valamint elismert gerincgyógyászati kutatási projektek irányítói.

Ha szeretne többet megtudni a gerincről, a gerincbetegségekről, a betegségek kezelésének módszereiről vagy a megelőzésről, mobil eszközökön (akár tableten vagy telefonon) is kattintson a www.gerinces.hu oldalra.

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!