Új betegfelvételi központ átadása

Átadtuk kórházunk új betegfelvételi és adminisztrációs központját

A Királyhágó utcai épület földszintjén kialakított tágas ügyféltérben már folyik a fekvő- és járóbetegfelvétel valamint a fekvőbeteg ellátásszervezés. Pácienseink gyors és hatékony kiszolgálásáról modern, digitális behívórendszer gondoskodik Az új egységben kaptak helyet a központi adminisztráció munkatársai és az Országos Gerincgyógyászati Központ diszpécserei is.

A betegfelvételi helyiség tervezésekor magas minőségi és esztétikai elvárásokat fogalmaztunk meg. A soron következő fejlesztéseink során ugyanezen szempontokat tartjuk szem előtt, hogy mind pácienseink, mind munkatársaink számára intézményünk szakmai színvonalához méltó körülményeket teremtsünk.

A fejlesztést a Budai Egészségközpont Kft. 100%-ban saját finanszírozásban valósította meg.

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!