Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Előadásaink a Széchenyi 2020 keretében

A Nemzetgazdasági Minisztérium által szervezett – „A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése, a munkaügyi ellenőrzés fejlesztése„ – című kiemelt projekt keretében 2015. április 29-30-án a Munkaképességi Index felmérése záró konferenciát tartottak Siófokon.

A rendezvényen az Országos Gerincgyógyászati Központ két munkatársa vett részt meghívott előadóként: Dr. Ferenc Mária - „ Mechanikai eredetű derékfájdalom diagnosztikájának és konzervatív terápiájának irányelvei „ - című előadásával és Dr. Bors István -„ A degeneratív gerincbetegségek műtéti megoldásai, a műtét utáni foglalkozás egészségügyi kérdések” – című előadásával.

Mindkét prezentáció mind a szervezők, mind a hallgatóság köreiben igen nagy érdeklődést váltott ki, melyek hasznos szakmai információt nyújtottak a deréktáji gerincbetegséggel és gerincműtétet követő állapottal élők munkaköri orvosi alkalmasságának elbírálásában.

A  munkahelyi egészség és biztonság  fejlesztése, a munkaügyi  ellenőrzés  fejlesztése „ – című kiemelt  projekt oldala

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!