Spanyolországi előadások

A nemzetközi kurzuson dr. Varga Péter Pál és dr. Bozsódi Árpád tartottak előadást, a gerinc primer daganatos megbetegedései témakörben.

2015. március 20-án és 21-én került megrendezésre az „Interdisciplinary course of spinal tumors” elnevezésű gerinc-daganatsebészeti kurzus Valenciában. A kurzus a helyi gerincsebészeken kívül a teljes onkoteamnek szólt, akik gerincre lokalizált primer és szekunder daganatokkal foglalkoznak. A kurzuson részt vettek ortopédia-traumatológia, idegsebészeti, onkológiai és radiológiai ágakban dolgozó szakemberek. A konferencia elnöke dr. Antonio Martin Benlloch, valenciai gerincsebész volt.

A kurzuson meghívott előadóként vett részt intézetünkből dr. Varga Péter Pál és dr. Bozsódi Árpád, akik három előadást tartottak a gerinc primer daganatos megbetegedéseiről, kezeléséről, illetve molekuláris hátteréről.

Varga Péter Pál: Classification of primary tumors. Surgical staging
Varga Péter Pál: Tumors of the sacrum. Reconstruction or not? Experience of NCSD
Bozsódi Árpád: Molecular targets in chordoma.

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!