Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Amerikai egyetemisták látogatása

A Danish Institute for Study Abroad program keretében idén hetedik alkalommal érkeztek hozzánk harmadéves amerikai egyetemi diákok, különböző fakultásokról. Alkalmanként 28-30 diák érkezik az egy hetes programra, amely során bécsi és budapesti egészségügyi intézményeket látogatnak meg.A Budai Egészségközpontot és az Országos Gerincgyógyászati Központot több osztályon keresztül mutatjuk be a hallgatók számára. Dr. Jakab Gábor vezetésével bemutatásra kerültek a központ különböző osztályai: a radiológiai osztály, a járóbeteg ambulancia. A gyógytorna osztályon Stréda Ágnes válaszolt a kérdésekre, a kutatás-fejlesztési osztályon Dr. Lazáry Áron és Dr. Éltes Péter ismertette a K+F aktualitásokat, a pszichológiai ambulancia működését Stoll Dániel, Harkai Viktória és Bagdi Petra mutatták be. Örülönk, hogy a Danish Institute for Study Abroad program szervezői idén is ragaszkodtak kórházi ebédhez, így valóban teljes képet kaptak a diákok az intézmény életéről.

Minden alkalommal öröm látni a diákok lelkes érdeklődését és nyitottságát!
Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!