Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

ArgoSpine gerincsebészeti konferencia2015. januári ArgoSpine konferencián a különböző szakterületekről érkező kutatók és klinikai orvosok osztották meg egymással és a gerincsebész kollégákkal kutatásaik eredményét. A szervezők célja volt, hogy összekössék a fejlesztéseket és a tudományos eredményeket a társadalom számára fontos kérdésekkel, a társadalom problémáinak biztonságos és hatékony megoldása érdekében. A konferencia témái érintették a degeneratív betegségeket, a gerincdaganat sebészet területét és a deformitások műtéti kezelését is.

Az ArgoSpine társaságot 1996-ban alapították, azzal az elképzeléssel, hogy támogassák az alkalmazott kutatásokat a gerincsebészet területén. Az idei konferencia témája a gerincsebészet társadalmi hatásával, eredményeivel foglalkozott. 

Dr. Rónai Márton főorvos előadásában szereplő esetszám nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő, a magyar előadást nagy elismeréssel fogadták. Az előadás hatására a strasbourgi egyetem gerincsebészeti osztályáról érkezik majd intézetünkbe egy gerincsebész orvos, hogy megismerkedjen a budapesti központban zajló munkával. (Dr. Rónai Márton: Our experience with the management of patients with chordoma. Presentation of a series of 68 patients)

 

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!