Vendégül láttuk a XII. kerületi háziorvosokat

Tájékoztató előadás

Az Országos Gerincgyógyászati Központban zajló munkáról és a beutalási lehetőségekről tartottunk tájékoztatást a XII. kerületi háziorvosok részére június 19-én. Az előadás oka, hogy 2013. december 1-től az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) bővítette intézményünk közfinanszírozott kapacitásait és ellátási spektrumát.

Először Dr. Gercsák Márta tisztifőorvos beszélt az újonnan bevezetett egészségügyi szolgáltatók közhiteles nyilvántartásba vételéről és a kötelező védőoltások pótlásáról. A doktornő Budapest Főváros Kormányhivatal XI. kerületi Népegészségügyi Intézet képviseletében érkezett hozzánk.

Az prezentációkat Dr. Lajos Éva, orvos igazgató folytatta, aki bemutatta az Országos Gerincgyógyászati Központ, profiljait, szakmai programjait, kiemelve a degeneratív gerincbetegségek fontos kérdését. Zárásként pedig a Pszichológiai Ellátási tevékenységet Bagdi Petra, pszichológus mutatta be.