Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Új műtők átadása

A korábban Dr. Varga Péter Pál, főigazgató úrra megjelent interjúban említett bővülés következő lépcsőfokához érkeztünk.

Új műtők technikai átadása
Örömmel adunk hírt arról, hogy a két új műtő péntekre, a tervezett határidőre elkészült. Innen már szinte napokban mérhető a funkció szerinti működés beindulása is. Természetesen ehhez komoly személyzeti fejlesztést is végre kell hajtani, a legjobbakból kiválasztni az új szakembereket.

Mit jelent ez a bővülés?
A jelenlegi három műtőt kiegészítve ezentúl öt műtővel számolhatunk majd, így a korábbiaknál lényegesen több műtőórát tudunk teljesíteni, ezáltal fokozatosan csökkenteni tudjuk a várólistát.

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató