Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Tudományos napok a Semmelweis Egyetemen

„Akiket látok itt, azokból lesznek a jövő nagyjai, és nagyon megnyugtató érzés, hogy lesz utánpótlás.” - fogalmazott köszöntésében Dr. Szél Ágoston rektor a Semmelweis Egyetem által rendezett PhD Tudományos Napokon.

A Nagyvárad téri Elméleti tömbben megrendezett PhD Tudományos Napok programjában hét előadás- és négy poszter-szekcióra osztották a mintegy 140 munkáját bemutató PhD-hallgatót.

Örömünkre doktorandusz hallgatóink eredményesen szerepeltek, Dr. Szövérfi Zsolt előadásával a szekció I. díját is elnyerte. Az előadás címe: Primary Spinal Tumor Mortality Score (PSTMS): A novel scoring system for predicting poor survival (szerzők: Szövérfi Zsolt, Lazáry Áron, Varga Péter Pál)

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató