Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

ArgoSpine Symposium

„Infection or degeneration of the intervertebral disc?" címmel tartott előadást Dr. Rónai Márton az Országos Gerincgyógyászati Központ gerincsebész főorvosa.

Az ArgoSpine társaságot 1996-ban alapították, azzal az elképzeléssel, hogy támogassák az alkalmazott kutatásokat a gerincsebészet területén. A társaság céljait a kommunikáció, képzés és kiértékelés segítségével valósítja meg. Az ArgoSpine éves konferenciáján átlagosan 300 sebész osztja meg tudását és tapasztalatát gerincsebészeti témákban.

ArgoSpine nagykorúvá válása alkalmából  a társaság alapító vezetője Prof. Christian Mazel előadást tartott a tudományos társaság fejlődéséről, előadásában kiemelte, hogy a konferenciák sikere a résztvevőknek köszönhető. Az Országos Gerincgyógyászati Központ gerincsebészei rendszeresen képviselik az intézményt az egyik legrangosabb nemzetközi társaság konferenciáin.

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató