Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

ArgoSpine Symposium

„Infection or degeneration of the intervertebral disc?" címmel tartott előadást Dr. Rónai Márton az Országos Gerincgyógyászati Központ gerincsebész főorvosa.

Az ArgoSpine társaságot 1996-ban alapították, azzal az elképzeléssel, hogy támogassák az alkalmazott kutatásokat a gerincsebészet területén. A társaság céljait a kommunikáció, képzés és kiértékelés segítségével valósítja meg. Az ArgoSpine éves konferenciáján átlagosan 300 sebész osztja meg tudását és tapasztalatát gerincsebészeti témákban.

ArgoSpine nagykorúvá válása alkalmából  a társaság alapító vezetője Prof. Christian Mazel előadást tartott a tudományos társaság fejlődéséről, előadásában kiemelte, hogy a konferenciák sikere a résztvevőknek köszönhető. Az Országos Gerincgyógyászati Központ gerincsebészei rendszeresen képviselik az intézményt az egyik legrangosabb nemzetközi társaság konferenciáin.