ArgoSpine Symposium

„Infection or degeneration of the intervertebral disc?" címmel tartott előadást Dr. Rónai Márton az Országos Gerincgyógyászati Központ gerincsebész főorvosa.

Az ArgoSpine társaságot 1996-ban alapították, azzal az elképzeléssel, hogy támogassák az alkalmazott kutatásokat a gerincsebészet területén. A társaság céljait a kommunikáció, képzés és kiértékelés segítségével valósítja meg. Az ArgoSpine éves konferenciáján átlagosan 300 sebész osztja meg tudását és tapasztalatát gerincsebészeti témákban.

ArgoSpine nagykorúvá válása alkalmából  a társaság alapító vezetője Prof. Christian Mazel előadást tartott a tudományos társaság fejlődéséről, előadásában kiemelte, hogy a konferenciák sikere a résztvevőknek köszönhető. Az Országos Gerincgyógyászati Központ gerincsebészei rendszeresen képviselik az intézményt az egyik legrangosabb nemzetközi társaság konferenciáin.