Magyar Pszichológiai Társaság Nagygyűlése

2014 május 14-17 között Marosvásárhelyen került megrendezésre a Magyar Pszichológiai Társaság XXIII. Országos Tudományos Nagygyűlése, amelyen a Pszichoterápiás Osztály teljes szakmai gárdája előadással szerepelt.

A konferencián lehetőségünk volt bemutatnunk a teljes munkacsoportot, így egymás után a következő előadások hangoztak el:

Bemutatkozik az Országos Gerincgyógyászati Központ Pszichoterápiás Osztálya

• Gerincbetegek szűrése és felkészítése invazív beavatkozásokra (Stoll Dániel, Császár-Nagy Noémi, Bagdi Petra, Bolczár Szabolcs, Font Orsolya, Harkai Viktória, Mezei Ágnes, Pataki Natália, Tóth Zoltán Varga Péter Pál)
  • Az Országos Gerincgyógyászati Központ beteginek pszichometriai jellemzői (Bolczár Szabolcs, Császár-Nagy Noémi, Bagdi Petra, Font Orsolya, Harkai Viktória, Mezei Ágnes, Pataki Natália, Stoll Dániel, Tóth Zoltán, Varga Péter Pál)
  • A krónikus fájdalom pszichoterápiája (Bagdi Petra, Császár-Nagy Noémi, Bolczár Szabolcs, Font Orsolya, Harkai Viktória, Mezei Ágnes, Pataki Natália, Stoll Dániel, Varga Péter Pál)
  • Az Országos Gerincgyógyászati Központban kezelt betegek rehabilitációja (Mezei Ágnes, Császár-Nagy Noémi, Bagdi Petra, Bolczár Szabolcs, Font Orsolya, Harkai Viktória, Pataki Natália, Stoll Dániel, Lazáry Áron, Varga Péter Pál )
  • A scoliosis korrekciós műtétek kapcsán megjelenő pszichológiai ellátás és kutatás az Országos Gerincgyógyászati Központban (Harkai Viktória, Császár-Nagy Noémi, Bagdi Petra, Bolczár Szabolcs, Font Orsolya, Mezei Ágnes, Pataki Natália, Stoll Dániel, Tóth Zoltán, Varga Péter Pál)
  • A fájdalomcsökkentés célú neuromodulációs beavatkozásban részesülők pszichológiai ellátása (Font Orsolya, Császár-Nagy Noémi, Bagdi Petra, Bolczár Szabolcs, Harkai Viktória, Mezei Ágnes, Pataki Natália, Stoll Dániel, Tóth Zoltán, Varga Péter Pál, Erőss Loránd)