Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Ünnepi vacsora az intézet 20. évfordulója alkalmából

November 15-én az Országos Gerincgyógyászati Központ alapításának 20. évfordulója alkalmából ünnepi vacsorát tartottunk.

A rendezvényen sor került a törzsgárda és aranydiploma oklevelek átadására:
Törzsgárda tagságot elnyert és igazoló oklevelet kapott: Dr. Papik Kornél, Dr. Nagy Judit és Pap Eduárdné.
Aranydiplomája kapcsán oklevelet kapott: Dr. Ardai György és Dr. Vágó Elemér.

Az ünnepi köszöntőt Dr. Varga Péter Pál az Országos Gerincgyógyászati Központ alapító főigazgatója mondta. A teltházas vacsorán csaknem 250 kollégát láttunk vendégül.

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató