Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

IV. Nemzetközi klinikai és kísérleti kardiológiai konferencia

Az április 14. és 16. között San Antonioban megrendezésre került IV. Nemzetközi klinikai és kísérleti kardiológiai konferencián két pszichológusunk is képviselte az intézményt. Az Egyesült Államokban rendszeresen előadó Dr. Császár-Nagy Noémi a konferencia a szervezőbizottsági tagjaként is részt vett az esemény programjának kialakításában.

A konferenciára két multidiszciplináris ellátást bemutató előadással készültek munkatársaink:

Császár-Nagy Noémi: Pain and psychotherapy, in the light of evidence psychological treatment methods of chronic pain based on evidence
(A krónikus fájdalom pszichoterápiája a tudományos evidenciák tükrében)

Stoll Dániel Péter: The importance of psychological assessment and support in patients suffering from cardiovascular disease or undergoing cardiac treatment (A pszichológiai ellátás jelentősége a kardiovaszkuláris betegek ellátásában)

A rendezvény harmadik napján az Aktuális kutatások a kardiológiában c. ülés elnöke Yoshiaki Omura társelnöke Császár-Nagy Noémi volt.

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató