Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Felkészülés az időskorra

Hogyan lehet boldog időskorunk, mit kell tennünk annak érdekében, hogy az öregedést ne válságként éljük meg? – ezekre a kérdésekre is választ kaphattak az érdeklődők az Idősek Egészség Iskolája márciusi előadásán a Hegyvidéki Kulturális Szalonban. Dr. Császár-Nagy Noémi előadásában beszélt a sikeres időskorra való felkészülésről, az idő múlásának kellemes mellékhatásairól a boldogságkeresés útjairól. Az Országos Gerincgyógyászati Központ pszichoterápiás osztályának vezetője előadása végén kiemelte: készüljünk fel az öregedésre, gondolkodjunk el azon, milyen jövőt szánunk magunknak, őrizzük meg szellemi és fizikai frissességünket, hogy idősen is teljes, boldog életet tudjunk élni.

„Az ifjúság reményteli, akut izgalmát az érett kor érzékenységének gazdagodásáért és alkotóerejének zökkenőmentes gyakorlásáért adjuk fel.”
(Dorothy Dinnerstein, 1996)

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!